Een schone werkomgeving,
dat werkt!

Prestaties staan onder invloed van veel dingen. Natuurlijk is inzet en motivatie van groot belang. Maar er zijn veel meer factoren die invloed uitoefenen. Ook een schone, opgeruimde werkplek draagt bij aan het positief presteren van werknemers. Het zorgt voor een hygiënische werkomgeving waar iedereen beter in zijn vel zit en gefocust zijn werk kan doen. ARP schoonmaakdiensten draagt al jaren zorg voor heel schone werkplekken!

Over ons

ARP Schoonmaakdiensten is een goed lopend bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren en bedrijfspanden. Met de meeste opdrachtgevers is een jarenlange relatie opgebouwd. Hiermee is wederzijds vertrouwen en de kwaliteit van het werk beloond.

Adriaan Papeveld is eigenaar en oprichter van het bedrijf, wat is gevestigd in Oud-Beijerland. De meeste objecten bevinden zich in een straal van 30km rondom Oud-Beijerland. ARP Schoonmaakdiensten profileert zich hiermee duidelijk als lokale partner. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de twee peilers van de onderneming. Dit komt onder andere tot uiting in de hoogwaardige materialen en middelen die ingezet worden. Ook is een hoge klanttevredenheid de standaard.

Onze diensten

De schoonmaakdiensten die worden verricht zijn divers. Los van klantspecifieke oplossingen, worden met name bedrijfspanden periodiek gereinigd, inclusief keukens en toiletgroepen. Periodieke glasbewassing is ook een veel afgenomen dienst evenals het onderhoud van vloeren.

Hygiene

Voorzien van de juiste middelen, zorgt ARP Schoonmaakdiensten voor het hygiënisch reinigen van toiletgroepen. Ook plaatsen waar volgens de HCCP normen gewerkt moet worden zoals in keukens, is ARP Schoonmaakdiensten inzetbaar.

Schoonmaak

Onder andere werkplekken, vergaderruimtes, galerijen en trappenhuizen worden periodiek gereinigd. Ook glasbewassing van zowel exterieur als interieur wordt voor rekening genomen. De frequentie hiervan wordt overlegd.

Onderhoud

Naast goede schoonmaak, is ook onderhoud van waardevolle materialen van belang. Zo heeft ARP Schoonmaakdiensten diverse (harde) vloeren in onderhoud. Ook kunt u denken aan het onderhouden van natuurlijke materialen zoals houten balies en tafelbladen.